Goudsmid Lennart Lintenbrink

Gevestigd op een hofje aan de Walstraat in Deventer maakt met passie voor het vak sieraden in diverse materialen en edelstenen. Zijn collectie kenmerkt zich door strakke ontwerpen met een knipoog of een mooi contrast.

Afspraak maken

Bent u op zoek naar een sieraad of wilt u een sieraad laten maken? U kunt online een afspraak inplannen. Maak een afspraak →

Volg mij op Instagram

Volg mij op Instagram om op de hoogte te blijven van mijn laatste werk. Volg mij →

Over Lennart Lintenbrink

Een beetje verstopt aan een prachtige binnenplaats zit Lennart Sieraadontwerp! In zijn stijlvol ingerichte winkel heeft hij tevens zijn werkplaats. Sinds 2011 is Lennart zelfstandig werkzaam als goudsmid en sieraadontwerper.

Hij heeft een prachtige eigentijdse collectie trouwringen, ringen, colliers en oorbellen met mooie combinaties van edelmetalen zoals diverse kleuren goud en zirkonium. Strakke vormen combineert hij subtiel met een klassieke parel of een geslepen edelsteen.

Naast het maken van zijn eigen collectie, werkt Lennart ook graag in opdracht. Aan de hand van individuele wensen creëert hij sieraden op maat, zoals verlovingsringen en herinneringssieraden.

Lees meer over Lennart →

Verzekerd transport

Sieraden worden verstuurd via verzekerde zending. Gratis levering binnen Nederland.

Unieke creaties

Elke creatie wordt door Lennart stuk voor stuk met de hand vervaardigd. Van serieproductie is geen sprake.

Echtheidscertificaat

Elk sieraad wordt voorzien van een mooie verpakking en een echtheidscertificaat.

Klanten aan het woord

Lennart heeft prachtige trouwringen voor ons gemaakt. Waar onze smaak mijlenver uit elkaar lag, kwamen onze ideeën bij Lennart bij elkaar. Wij zijn superblij en heel trots op onze ringen, gemaakt met vakmanschap én dat zie je!

- Chris en Saskia van Denderen

Na lang zoeken met een wens in ons hoofd kwamen we bij Lennart uit. we wilden graag stoere eigentijdse trouwringen. Samen met Lennart hebben we het ontwerp gemaakt en hij betrok ons bij elk stap. Super service en goede kwaliteit! Vorige week mochten ze eindelijk om, Ze passen perfect!

- Lydia van Alphen

Vragen of
afspraak?

Wijziging openingstijden

donderdag langs komen dit kan alleen op afspraak. Afspraak inplannen klik hier

Met vriendelijke groet,

Lennart Lintenbrink