Oorbellen

//Oorbellen
Oorbellen2019-03-03T12:58:40+02:00

Oorbellen

Geelgouden oorbellen met een hanger van carneool en drie diamanten
Witgouden oorstekers met een markies geslepen diamanten in geelgouden zettingen.
Geelgouden oorstekers.
Geelgouden oorbellen met een bloemvormig geslepen hanger van bergkristal en een champagnekleurige diamant

Shine bright like a diamond!

Een feestje, uw werk of gewoon de wekelijkse boodschappen? Oorbellen maken uw outfit en verschijning compleet!
Bent u op zoek naar unieke oorbellen? Ontwerp samen met Lennart uw eigen oorbellen of oorstekers.

Eigen collectie

Lennart heeft een uitgebreide eigen collectie oorbellen. Zijn collectie bestaat veelal uit oorbellen met hangers van fraai geslepen edelstenen, zoals labradoriet, kwarts of bergkristal.
De oorhaakjes van de oorbellen worden gemaakt van verschillende edelmetalen, zoals geelgoud, witgoud, roodgoud, zirkonium of zilver. Naast de klassieke oorhaakjes zijn er ook oorhaakjes met een chiquere uitstraling, zoals oorhaakjes met een diamant. Een leuk detail: de oorhaakjes en oorhangers zijn uitwisselbaar!

In opdracht

Lennart maakt ook oorbellen en oorstekers in opdracht. U kunt met uw eigen idee komen voor een oorsieraad of samen met Lennart een ontwerp maken. Hieronder worden enkele voorbeelden genoemd.

Oorbellen met edelstenen

Heeft u zelf mooie edelstenen? Lennart verwerkt deze edelstenen stijlvol in een sieraad naar wens. Het is eveneens mogelijk om edelstenen of parels uit Lennart zijn collectie te kiezen en daarvan sierlijke oorbellen te laten maken.

Hergebruik sieraden

Gouden sieraden met een emotionele waarde kunnen worden verwerkt tot een nieuw sieraad. Het originele sieraad kan als voorbeeld deels of geheel worden omgesmolten, waarvan draad kan worden getrokken om oorhaakjes van te maken.

Kosten

Na de ontwerpfase kan Lennart een nauwkeurige schatting geven van de kostprijs van uw oorbellen of oorstekers. Deze prijs is afhankelijk van de arbeidsuren, het gewicht van het edelmetaal en de eventuele edelstenen.