Ringen


Handgemaakte unieke ringen

Lennart heeft een uitgebreide collectie ringen. Uiteenlopend van geraffineerde ringen met een elegante edelsteen tot ringen met een sensationele uitstraling!

Naast de klassieke glanzende oppervlakte bewerkingen vindt u veel aardse en hamerbewerkingen in Lennart zijn collectie terug.

Ringen op maat

Naast de ringen uit de collectie kunt u ook een ring op maat laten ontwerpen en vervaardigen.

Werkwijze ring

Samen met Lennart bepaalt u het definitieve ontwerp van uw ring. Hij geeft u graag advies over de verschillende edelmetalen en edelstenen. Bovendien betrekt Lennart u in het werkproces. Zo kunt u halverwege het werkproces van uw ring aangeven of de bewerking van het materiaal naar wens is en waar de edelsteen in de ring gezet moet worden.

Hergebruik sieraden

Gouden sieraden (met een emotionele waarde) kunnen worden verwerkt in uw ring. Er kan gekozen worden om het originele sieraad deels intact te laten of het materiaal geheel te laten omsmelten

Prijs ring

Na de ontwerpfase geeft Lennart een zorgvuldige schatting van de kostprijs van de ring. De prijs is afhankelijk van het gewicht van het edelmetaal, de eventuele edelstenen en de arbeidsuren.

Contact

Kom vrijblijvend langs in het atelier van de goudsmid om een impressie van zijn werk te krijgen of neem contact op via de contactpagina.

Vragen of
afspraak?