Trouwringen


Gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk! Trouwringen staan symbool voor de liefde en zijn een mooie en tastbare herinnering van de bruiloft.

Als goudsmid maakt Lennart unieke trouwringen passend bij uw persoonlijke wensen.

Ruime collectie trouwringen

Lennart heeft een prachtige eigen collectie trouwringen; zowel strak als eigentijds. De ringen hebben een persoonlijke uitstraling door combinaties van edelmetalen zoals goud, zirkonium, zilver en titanium en verschillende materiaalbewerkingen.

Trouwringen op maat

Bespreek met Lennart uw eigen ideeën en wensen voor het ontwerp van persoonlijke trouwringen. Alle sieraden op maat worden met vakmanschap gemaakt.

Er zijn verschillende keuzemogelijkheden die uw trouwringen uniek maken. Uiteraard bepaalt u zelf van welk edelmetaal of combinatie van edelmetalen uw ringen gemaakt wordt.
Bovendien krijgt het edelmetaal verscheidene uitstralingen door materiaalbewerkingen, zoals een matte, glanzende of juist een grovere structuur. Bij het toevoegen van diamanten of andere edelstenen kunt u precies aangeven waar de steen in de ring gezet moet worden.

Gravures

Zelfs voor de gravures in uw trouwringen zijn er keuzemogelijkheden!
Wilt u een persoonlijke tekst in uw eigen handschrift in de ring van uw partner laten zetten? Dat kan met een lasergravure. Daarnaast zijn er hand- en machinale gravures mogelijk.

Hergebruik Sieraden

Gouden sieraden met een emotionele waarde kunnen worden verwerkt in uw trouwringen. Er kan gekozen worden om het originele sieraad deels intact te laten of het materiaal geheel te laten omsmelten.

Werkwijze

Samen met Lennart wordt het definitieve ontwerp van de trouwringen bepaalt. Ook tijdens het werkproces van de ringen wordt u betrokken.
Het is bij Lennart gebruikelijk dat u tijdens het werkproces langskomt om de ringen door te passen en te bespreken of het originele ontwerp nog naar wens is.

Kosten Trouwringen

Na de ontwerpfase kan Lennart een zorgvuldige schatting geven van de kostprijs van uw trouwringen. Deze prijs is afhankelijk van de arbeidsuren, het gewicht van het edelmetaal en de eventuele edelstenen.

Vragen of
afspraak?