Vriendschapsringen

//Vriendschapsringen
Vriendschapsringen2019-01-13T14:57:26+02:00

Vriendschapsringen

U bent op zoek naar bijzondere vriendschapsringen? Bij Lennart-sieraandontwerp bent u aan het goede adres. Lennart is goud- en zilversmid, die alleen maar handgemaakte vriendschapsringen verkoopt. Bij hem koopt u dus een unieke set vriendschapsringen.

U heeft een eigen idee voor uw vriendschapsringen? Bespreek deze samen met Lennart, hij denkt met u mee, adviseert welk materiaal het beste geschikt is.

Soorten vriendschapsringen

Maar ook als u nog geen idee heeft wat voor vriendschapsringen u zou willen hebben kunt u bij Lennart goed terecht. Hij heeft in zijn atelier een collectie zelf gemaakte vriendschapsringen die u kunt passen. Uiteraard kunnen deze vriendschapsringen gekocht worden, maar ze kunnen ook als inspiratie voor u dienen voor uw eigen vriendschapsringen. Een ander materiaal, een edelsteen er in, of juist niet. Met een hand- of lasergravure krijgt uw vriendschapsringen set bijvoorbeeld ook een persoonlijke tint.

Eerste ontwerp vriendschapsring

Ook kan hij u vertellen hoe het maken van uw vriendschapsringen in zijn werk gaat. Het is mogelijk dat er eerst een proefmodel van de vriendschapsringen gemaakt wordt. Is het noodzakelijk dat de vriendschapsringen eerst gepast gaan worden, Lennart laat u weten wanneer de vriendschapsringen gepast kunnen worden.

Prijs vriendschapsringen

Verder geeft hij aan wat de prijs van de vriendschapsringen ongeveer gaat worden. De prijs wordt bepaald door de soort en het gewicht van het materiaal, eventuele stenen, en de hoeveel tijd die nodig is om de vriendschapsringen te maken.

Uiteraard is het mogelijk om de vriendschapsringen op een later moment te laten bewerken tot verlovings- of trouwringen.