Contact

Adres

Lennart Sieraadontwerp
Walstraat 20
7411 GM Deventer

Tel: 0570-597871
info@lennart-sieraadontwerp.nl

Nieuw! Stel uw vraag via Whatsapp: +31 (0)570 597871

Openingstijden winkel

Donderdag10.00 t/m 17.00 uur
Vrijdag10.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag10.00 t/m 17.00 uur
Let op de winkel is gesloten van 1 februari t/m 10 februari.

Afspraak maken

U bent ten allen tijde van harte welkom in de winkel. Om u nog beter van dienst te zijn kunt u ook online een afspraak inplannen. Plan hier uw afspraak in


Route

Komend vanaf de Brink met al zijn gezellige terrassen loopt u richting de Korte Bisschopstraat en/of de Keizerstraat. Aan uw linkerhand komt u uit bij cafe Doedel waar de Walstraat start. Loop de walstraat in na 85 meter (na de Habitat Graphics en de muurschilderingen) ziet u aan de rechterzijde de vrouwengevangenis (het gebouw met de hangende pop). De stalen hekken zijn de entree tot het binnenhof van de vrouwengevangenis. Hier bevinden zich lunchroom Tearose en Lennart Sieraadontwerp!

Komend vanaf het Boreelplein steekt u in westelijke richting over naar het Waltorenpad (richting de binnenstad). Aan het einde van het Waltorenpad slaat u rechts af naar de Walstraat. Het is  vanaf dit punt nog ongeveer 200 meter. Na het restaurant Hõk Taverne en de muurschilderingen ziet u de vrouwengevangenis (het gebouw met de hangende pop) aan uw linkerkant. De stalen hekken zijn de entree tot het binnenhof van de vrouwengevangenis. Hier bevinden zich lunchroom Tearose en Lennart Sieraadontwerp!

Vind uw route naar Lennart Sieraadontwerp op Google maps

Vragen of
afspraak?