Love is in the air!

Het huwelijksaanzoek..

Misschien zijn jullie al jaren bij elkaar of kennen jullie elkaar nog maar net.
U weet het in ieder geval zeker! U gaat uw partner ten huwelijk vragen!

Het aanzoek kunt u zo speciaal maken als u wilt; in dat ene cafeetje waar jullie elkaar hebben leren of al scubaduikend in de Caribische Zee!

Voor een aanzoek is echter één ding vrij essentieel; de verlovingsring!
Met welke  unieke verlovingsring maakt u uw partner dolgelukkig?

Een klassieke witgouden verlovingsring met een diamant of een meer orginele verlovingsring?
Lennart denkt graag met u mee voor een persoonlijk ontwerp en betrekt u tevens bij het werkproces voor uw unieke verlovingsring.

Ruime collectie verlovingringen

In het atelier van Lennart Sieraadontwerp kunt u een ruime collectie aan verlovingsringen bezichtigen. U kunt kiezen voor een klassieke witgouden verlovingsring met een diamant. Of u kunt kiezen  voor een verlovingsring van een ander edelmetaal, zoals geelgoud, roodgoud, zilver, zirconium of titanium. Naast verlovingsringen met een briljant geslepen witte diamant zijn er voorbeelden van verlovingsringen met andere diamant slijpsels of edelstenen.

Verlovingsring op maat

U kunt ook met uw eigen idee komen voor een verlovingsring of samen met de goudsmid een ontwerp maken voor een persoonlijke verlovingsring.

Werkwijze verlovingsring

Samen met de goudsmid bepaalt u het definitieve ontwerp van uw verlovingsring. Lennart geeft u graag advies over de verschillende edelmetalen en edelstenen. Bovendien betrekt Lennart u graag in het werkproces van uw verlovingsring. Zo kunt u halverwege het werkproces van de verlovingsring aangeven of de bewerking van het materiaal naar wens is en waar de edelsteen geplaatst moet worden.

Prijs verlovingsring

Na de ontwerpfase geeft de goudsmid een nauwkeurige schatting van de kostprijs van de verlovingsring. De prijs is afhankelijk van het gewicht van het edelmetaal, eventuele edelstenen en de arbeidsuren.

By |2019-01-13T14:57:44+02:00mei 22nd, 2018|Nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment