Reparatie sieraden

Reparaties van sieraden

Doordat ik voor meerdere juweliers reparaties heb gedaan, heb ik al veel kapotte/gebroken sieraden gezien en gemaakt. Heeft u een sieraad dat gebroken is en wilt u weten of het gemaakt kan worden, stap gerust eens binnen of neem contact op.

Ringen op maat laten maken

Is uw ring te klein of te groot geworden? Doordat ik veel kennis heb van verschillende materialen is het vaak mogelijk op verschillende manieren u ring groter of klein te maken van bijvoorbeeld; goud, zilver, staal en titanium. Stap gerust eens binnen of neem contact op.

Een sieraad/ oorbel verloren?

Heeft u een oorbel van goud verloren en deze set was u heel dierbaar? Het is vrijwel altijd mogelijk er een bij te laten maken. Bent u een ander sieraad kwijt dat u dierbaar was? Met behulp van een goede foto van het sieraad kan ik vaak een goed gelijkend nieuw sieraad maken. Stap gerust eens binnen of neem contact op.

Herinneringssieraad

Door de nieuwste techniek ‘laseren’ is het mogelijk om een heel eigen invulling te geven aan een herinneringssieraad. Ook is het mogelijk om as te verwerken in een sieraad. Dit kan heel subtiel gebeuren, zodat alleen u weet dat er as in het sieraad aanwezig is. Maar het kan ook zichtbaar verwerkt worden, bijvoorbeeld onder een heldere steen. Stap gerust eens binnen of neem contact op.

Weten wat de levertijd is, lees meer

Vragen of
afspraak?

Wijziging openingstijden

Vanaf donderdag 4 juli ben ik op elke donderdag alleen op afspraak geopend. Dank u wel voor het begrip.

Met vriendelijke groet,

Lennart Lintenbrink