Reviews

Op deze pagina vind uw reviews geschreven door klanten van verschillende platforms die ik op deze pagina heb samengevoegd. Wilt u uw ervaring delen dit kan via google en of facebook.

★ ★ ★ ★ ★

Lennart heeft prachtige trouwringen voor ons gemaakt. Waar onze smaak mijlenver uit elkaar lag kwamen onze ideeën bij Lennart bij elkaar. Wij zijn superblij en heel trots op onze ringen, gemaakt met vakmanschap en dat zie je!

- Chris en Saskia van Denderen

★ ★ ★ ★ ★

Geweldig mooie ring gemaakt voor mij van gouden sieraden met een herinnering die niet meer gedragen werden! Ik kwam met een idee en het is precies begrepen en uitgevoerd! Ben er zo geweldig blij mee! Lennart bedankt!

- Margreet Onstee

★ ★ ★ ★ ★

Na lang zoeken met een wens in ons hoofd kwamen we bij Lennart uit. we wilden graag stoere eigentijdse trouwringen. Samen met Lennart hebben we het ontwerp gemaakt en hij betrok ons bij elk stap. Super service en goede kwaliteit! Vorige week mochten ze eindelijk om, Ze passen perfect!

- Lydia van Alphen

★ ★ ★ ★ ★

Lennart heeft de gouden oorbel van mijn overleden zus voor mij in een gouden ring verwerkt, zonder dat de oorbel daarbij zijn vorm heeft verloren. Voor het maken van de ring heeft hij oud goud van mijn moeder gebruikt. Hij voelde mijn wens heel goed aan en nam alle tijd om alles in het atelier goed te bespreken. Na een eerste proefversie heeft Lennart de uiteindelijke ring gemaakt. Ik ben erg blij met het resultaat.

- Liesbeth Post

★ ★ ★ ★ ★

Lennart heeft de ring, die hij 3 jaar geleden heeft gemaakt, weer keurig gerepareerd. De ring was namelijk ivm een polsbreuk doorgezaagd! Nogmaals dank voor de goede service!

- Jacqueline Bakker

★ ★ ★ ★ ★

Lennart heeft voor mij een ketting en een horloge aangepast naar mijn wensen en dat is een groot succes. Lennart is een erg fijn persoon. Hij luistert goed en voelt ook haarscherp aan, wat je bedoelt. Dank je Lennart.

- Geke Pool-Heijenk

★ ★ ★ ★ ★

Goede jonge sierraadontwerper, gepassioneerd en dat is terug te zien in zijn eigen ontwerpen.

- Ron

★ ★ ★ ★ ★

Lennart is heel (klant)vriendelijk en ontwerpt mooie ringen met oog voor detail en kleur. Wij hebben onze trouwringen hier laten maken en ze zijn echt prachtig geworden!

- Pim van den Heuvel

★ ★ ★ ★ ★

Helaas had een andere goudsmid zijn werk niet naar behoren gedaan. Lennart heeft met veel geduld, liefde en passie voor zijn werk onze trouwringen weer helemaal weten te repareren! We zijn zo verschrikkelijk blij! Dank je wel Lennart.

- Sonja Roozenburg

★ ★ ★ ★ ★

Lennart heeft met veel oog voor detail en door goed naar ons te luisteren, een schitterende set huwelijksringen voor ons gemaakt. Wij zijn zeer tevreden.

- Sander Paijers

★ ★ ★ ★ ★

Prachtige zilveren ring gekocht, bijzonder ontwerp. Opvallend maar ingetogen. Bij deze ring heeft hij allemaal kleine vierkantjes tegen elkaar gezet. Hij heeft ook een bijpassende hals ketting. Super geholpen, en goede persoonlijke aandacht!

- Simone Vd Geld

★ ★ ★ ★ ★

Lennart heeft voor mij een prachtige ketting gemaakt. Ik had zelf wel een idee wat ik graag wilde dragen, maar m.b.v. van zijn input en advies is het een heel mooi én draagbaar sieraad geworden. Leuk contact en helemaal volgens afspraak verlopen.

- Loes van den Ingh

★ ★ ★ ★ ★

Lennart heeft voor mij een set sieraden gemaakt als blijvend aandenken aan een speciale dag. Hij luistert goed, denkt mee en stemt steeds af in het proces, met prachtige unieke sieraden als resultaat. Heel blij met deze vakman!

- Sanne Wassink

★ ★ ★ ★ ★

Lennart tegengekomen op trouwbeurs met mooie stand. Eenmaal in het atelier neemt hij alle tijd en adviseert hij in alle mogelijkheden die er zijn. Hij staat open voor nieuwe ideeën en ontwerpen. Hij is zeer vakbekwaam. In het maakproces kunnen de ringen tussentijds gepast worden en eventueel kleine aanpassingen worden gedaan. Voor mooie (trouw)sieraden en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding raden wij Lennart zeker aan!

- Chardonnee Pekel

★ ★ ★ ★ ★

Mijn zusje en ik hebben oude sierraden van onze overleden moeder naar Lennart gebracht om er iets heel anders van te laten maken. Hij heeft ons fantastisch geholpen met ideeën. Het is zo mooi geworden dat we er emotioneel van werden. Het zijn totaal andere sierraden geworden maar we herkenden dingen uit de oude sierraden. Ik beveel lennart echt aan als je een mooi gemaakt en persoonlijk sierraad wil.

- Heidy Tapi

★ ★ ★ ★ ★

Van mijn ouders mocht ik een sieraad uitzoeken voor hun 40 jarige huwelijk. Bij Lennart ben ik echt aan het goede adres geweest. Met goud wat wij oa nog over hadden van mijn oma is een prachtig nieuw exemplaar ontstaan. Een kledinghanger bedel voor aan mijn collier. Ik ben er super blij mee, iets wat echt bij mij past. Lennart denkt goed mee en komt met goede suggesties. Hij houdt je tijdens het proces goed op de hoogte en vraagt of alles naar wens is. Echt een aanrader!

- Anne-Pia Versteeg

★ ★ ★ ★ ★

Lennart maakt prachtige sieraden en heeft zichtbaar veel plezier in zijn vak! Wij hebben door hem onze trouwringen laten maken en daar zijn we erg blij mee. Ook is Lennart oprecht geïnteresseerd in je wensen en ideeën en denkt hij graag met je mee voor een uniek ontwerp.

- Janneke van den Heuvel

★ ★ ★ ★ ★

Jarenlang langs deze mooie winkel bij de Tearose gelopen en voor de veertigste verjaardag van mijn vrouw besloten om eens naar binnen te gaan voor een set gepersonaliseerde oorbellen. Lennart neemt de tijd voor je om je door alle opties heen te loodsen. Hij denkt mee in zowel de ontwerpfase als de uitvoerende fase waarin je in beide fases nog aanpassingen kunt doorvoeren. Op basis van een eerste voorbeeld zijn we uiteindelijk tot een hele mooie set oorbellen gekomen. Ik ben erg blij met de uiteindelijke materiaalkeuze en het ontwerp. Alles opgeleverd met waardecertificaat en in een mooie verpakking om te geven. Dankjewel Lennart voor deze mooie set oorbellen van Deventerse bodem :-)

- Peter Davelaar

Vragen of
afspraak?