Colliers


Een sierlijk halssieraad met een subtiele hanger van een vrijgevormde parel of een uitgesproken collier van een snoer edelstenen zijn voorbeelden van Lennart zijn collectie.
Leuk detail; de sluitingen van de meeste colliers of spangen zijn uitwisselbaar.

Eigen collectie

Lennart heeft een ruime collectie colliers. Zijn collectie bestaat onder andere uit uitgesproken colliers van snoeren parels of edelstenen. Hij werkt graag met Keshi parels, labradoriet en saffieren.
Leuk detail; veel colliers hebben een uitwisselbare sluiting. Met een tweede sluiting kunt u uw collier steeds weer andere uitstraling geven passend bij de gelegenheid.

Daarnaast heeft hij ook halssieraden met speelse hangers of elegante edelstenen.

Colliers in opdracht

Kom ook met uw eigen ideën naar Lennart en ontwerp samen uw unieke hanger of collier op maat!

Het is ook mogelijk om een halssieraad te laten ontwerpen op basis van een los snoer, edelstenen of parels uit Lennart zijn assortiment.

Hergebruik sieraden

Gouden sieraden met een emotionele waarde kunnen worden verwerkt tot een nieuw sieraad. Het originele sieraad kan zowel deels of geheel worden omgesmolten.

Bij een nieuw ontwerp kunt u denken aan een nieuwe hanger of een uitwisselbare sluiting. Vraag Lennart naar de verschillende mogelijkheden en bespreek uw wensen.

Kosten collier

Na de ontwerpfase kan Lennart een zorgvuldige schatting geven van de kostprijs van collier of hanger. Deze prijs is afhankelijk van de arbeidsuren en het materiaal.

Vragen of
afspraak?