Maatwerk sieraden

Een ontzettend mooi en groot onderdeel van mijn vakmanschap is het mogen maken van sieraad op maat!
Het is geweldig om individuele wensen en ideeën om te mogen zetten in een uniek ontwerp en sieraad, zodat het sieraad uw persoonlijke accent heeft!

Sieraad op Maat

Oorbellenringencolliers, hangers of armbanden zijn voorbeelden van sieraden die in opdracht gemaakt kunnen worden.
U kunt met uw eigen idee komen voor een sieraad of samen met Lennart een ontwerp maken. Hieronder worden enkele mogelijkheden genoemd voor sieraden op maat.

Sieraden met Edelstenen

Heeft u een prachtige edelsteen? Lennart verwerkt deze stijlvol in een sieraad naar wens. Het is eveneens mogelijk om een edelsteen uit Lennart zijn collectie te kiezen en daarvan sierlijke oorbellen of een elegante ring te laten maken.
Er is naast een gevarieerd aanbod aan diamanten ook een ruime keus uit andere edelstenen, zoals labradoriet, aquamarijn of maansteen.

Hergebruik Sieraden

Gouden sieraden met een emotionele waarde kunnen worden verwerkt tot een nieuw sieraad. Er kan gekozen worden om het originele sieraad deels intact te laten of het materiaal geheel te laten omsmelten.

Werkwijze

Lennart denkt graag met u mee tijdens het ontwerpproces van uw sieraad op maat. Ook tijdens het werkproces wordt u betrokken. Gedurende het werkproces nodigt Lennart u onder andere uit om het sieraad door te passen en tevens om te bespreken of het originele ontwerp nog naar wens is of aangepast moet worden.

Kosten Sieraad op Maat

Na de ontwerpfase kan Lennart een zorgvuldige schatting geven van de kostprijs van uw sieraad op maat. Deze prijs is afhankelijk van de arbeidsuren, het gewicht van het edelmetaal en de eventuele edelstenen.

Is uw interesse gewekt? Neem contact op via de contact pagina of kom langs voor meer informatie.

Vragen of
afspraak?