Verlovingsringen


Wilt u een aanzoek doen? Daar hoort natuurlijk een verlovingsring bij van Lennart Sieraadontwerp. Zoekt u een prachtige klassieke witgouden ring met een diamant, of juist een ontwerp met een creatieve kwinkslag?

Handgemaakt en authentiek

De ringen van Lennart zijn ‘handgemaakt’ en authentiek. In zijn atelier in de Walstraat te Deventer vindt u exemplaren van edelmetalen, zoals geelgoud, roodgoud of zirkonium. Zoekt u een bijzondere toevoeging? Lennart werkt ook met verschillende diamantslijpsels, parels in organische vormen of met kleurrijke edelstenen. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden en combinaties. De ambachtsman houdt ervan om diverse smaken in zijn sieraden te vangen.

Ambachtelijk werkproces

U bepaalt samen met de goudsmid het definitieve ontwerp van uw verlovingsring. Hij geeft u graag advies over de verschillende edelmetalen en edelstenen, bijvoorbeeld welk materiaal goed bij uw huid past. Bovendien betrekt Lennart u graag in het ambachtelijke werkproces. Zo kunt u halverwege aangeven of de bewerking van het materiaal naar wens is.

Verlovingsringen op maat

Lennart denkt dus graag met u mee over de meest passende verlovingsring voor u en uw partner. Met uw wensen en ideeën krijgt uw sieraad op maat een persoonlijk karakter! Na de ontwerpfase geeft hij een zorgvuldige schatting van de prijs. Deze berekent hij op basis van de arbeidsuren, het gewicht van het edelmetaal en de eventuele edelstenen.

Wilt u meer weten?

Bent u nieuwsgierig geworden, of heeft u een vraag? Dan bent u altijd welkom in het atelier. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met Lennart Sieraadontwerp via de contactpagina.

Vragen of
afspraak?