Goud en edelstenen Deventer

Welkom bij Lennart Sieraadontwerp, uw specialist in goud en edelstenen in Deventer. Onze passie voor vakmanschap en oog voor detail zorgen ervoor dat we unieke en hoogwaardige sieraden creëren die een leven lang meegaan. Of u nu op zoek bent naar een prachtig sieraad voor uzelf of een speciaal cadeau, bij Lennart Sieraadontwerp vindt u altijd iets bijzonders.

Waarom Kiezen voor Goud en Edelstenen van Lennart Sieraadontwerp in Deventer?

  1. Exclusieve Ontwerpen: Onze sieraden zijn uniek en met de hand gemaakt. Lennart combineert traditioneel vakmanschap met moderne technieken om prachtige en unieke stukken te creëren van goud en edelstenen.
  2. Hoogwaardige Materialen: Wij gebruiken alleen de beste materialen zoals 14- en 18-karaats goud en zorgvuldig geselecteerde edelstenen. Dit garandeert de duurzaamheid en schoonheid van onze sieraden.
  3. Persoonlijke Service: Bij Lennart Sieraadontwerp krijgt u persoonlijke aandacht en begeleiding. We nemen de tijd om uw wensen te begrijpen en om te zetten in een prachtig en uniek sieraad.
  4. Vakkundig Vakmanschap: Lennart Lintebrink is een ervaren goudsmid met een passie voor het maken van sieraden. Elk sieraad wordt met de hand gemaakt, wat zorgt voor een hoge kwaliteit en een unieke uitstraling.

Onze Diensten

  • Maatwerk Sieraden: Laat uw droomjuweel ontwerpen en vervaardigen door Lennart. Van verlovingsringen tot unieke cadeaus, wij creëren op maat gemaakte sieraden die aan al uw wensen voldoen.
  • Trouwringen: Ontdek onze uitgebreide collectie trouwringen of laat een set op maat maken om uw liefde en verbintenis te symboliseren.
  • Verlovingsringen: Verras uw partner met een op maat gemaakte verlovingsring van goud en edelstenen, perfect passend bij uw verhaal.
  • Herinneringssieraden: Wij maken unieke herinneringssieraden die een dierbare herinnering tastbaar maken. Deze kunnen een bijzondere aanvulling zijn op uw collectie.
  • Reparatie en Onderhoud: Houd uw sieraden in topconditie met onze professionele reparatie- en onderhoudsdiensten. Wij zorgen ervoor dat uw sieraden er altijd op hun best uitzien.

Bezoek Ons in Deventer

Bent u op zoek naar prachtige sieraden van goud en edelstenen in Deventer? Bezoek Lennart Sieraadontwerp in zijn prachtige studio in de Walstraat en ontdek de mogelijkheden. Onze studio biedt een inspirerende omgeving waar u kunt genieten van prachtige sieraden en persoonlijke service.

Vragen of
afspraak?

Wijziging openingstijden

donderdag langs komen dit kan alleen op afspraak. Afspraak inplannen klik hier

Met vriendelijke groet,

Lennart Lintenbrink