Goudsmid Lennart Lintebrink

Goudsmit Lennart Lintebrink: Authentieke en Unieke Sieraden

Lennart Lintebrink is een gepassioneerde goudsmid die bekend staat om zijn authentieke werkwijze en unieke sieraden. Als ervaren goudsmid gebruikt Lennart niet alleen hoogwaardig goud, maar ook materialen zoals zwart zirkonium om prachtige en onderscheidende stukken te creëren. Zijn vakopleiding tot goud- en zilversmid volgde hij in Schoonhoven, waar hij de fijne kneepjes van het vak leerde.

Passie voor het Vak

Lennart Lintebrink vertelt: “Al vanaf het begin van mijn opleiding wist ik dat ik als zelfstandig goudsmit wilde werken. Ik heb een eigen visie op het vak en vaar daarbij graag mijn eigen koers. In de loop der tijd heb ik op allerlei manieren gereedschappen aangeschaft, zoals een wals, trekijzer en polijstmachine. In 2011, na zes jaar opleiding, mocht ik eindelijk officieel aan de slag.”

Unieke Werkwijze van Goudsmit Lennart Lintebrink

Bij goudsmid Lennart Lintebrink staat authenticiteit centraal. Zijn werkwijze combineert traditioneel vakmanschap met moderne technieken, waardoor elk sieraad uniek en van de hoogste kwaliteit is. Lennart’s passie voor het vak blijkt uit de zorg en precisie waarmee hij elk stuk vervaardigt.

Hoogwaardige Materialen en Vakkundig Ontwerp

Als goudsmid werkt Lennart Lintebrink met diverse materialen, waaronder goud en zwart zirkonium. Deze combinatie van materialen resulteert in sieraden die zowel klassiek als eigentijds zijn. Lennart’s ontwerpen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook duurzaam en comfortabel om te dragen.

Vragen of
afspraak?

Wijziging openingstijden

donderdag langs komen dit kan alleen op afspraak. Afspraak inplannen klik hier

Met vriendelijke groet,

Lennart Lintenbrink